• Darmowa dostawa

    już od 99zł*

  • Wysyłka w 24h

    100% towaru na stanie

  • Bezpieczeństwo

    Certyfikat SSL

  • Zwrot do 30 dni

    Gwarancja zadowolenia

Wszystkie opinie

Przez Kamil K. dnia 23 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Jebao DCP-10000 z kontrolerem (max 10000l/h)

opinia Jebao DCP-10000

Pompa wysokiej jakości, podpięta 'na sztywno' (bez gumowego węża) jest niemal niesłyszalna. Dokładna regulacja na panelu pozwala dostosować wydajność do potrzeb. Póki co najlepsza pompa jaką miałem:)

Przez Henryk F. dnia 21 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Hsbao HSB-650 - pompa 600l/h

Dobry zakup

Zakup bezproblemowy, towar zgodny z opisem, pracuje poprawnie

Przez Julka K. dnia 21 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Wężyk silikonowy 6mm 1mb

super nie przecieka

węzyk supe do akwarium nie przecieka idealnie pasuje do filtra

Przez Julka K. dnia 21 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Repti-Zoo Beam Spot 50W - żarówka grzewcza punktowa

super zarówka

super żarówka daje radę idealna na letnie ,,zabawy'' kameleona na balkonie

Przez BEATA AGNIESZKA G. dnia 21 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Komodo Crested Gecko Complete Diet - Papaya & Banan & Honey 60g

Witam

Bardzo szybka dostawa polecam

Przez Zbigniew P. dnia 21 Apr 2019 :
(4/5) 
Produkt : SunSun HXS-01 - odmulacz automatyczny

Odmulacz HXS

Kolejna próba zbudowania najlepszego i najskuteczniejszego odmulacza do średnich i dużych akwariów. Od lat testuję takie pomysły, bo potrzebuję dobrego urządzenia do mojego zbiornika 450 litrów. Odmulacz o którym mowa. cechują dwa rozwiązania- zasilanie z sieci elektrycznej i wyprowadzanie wody bezpośrednio z akwarium wężem. Czy to się sprawdza? Owszem, do pewnego stopnia. Manipulowanie dużym urządzeniem wymaga wprawy, trzeba uważać na odpinanie się uchwytu z wężem. Moim zdaniem jest za słabo osadzony. Ogólnie nie jest to ideał, ale warto poswięcić trochę czasu i spróbować się z tym odmulaczem "zaprzyjaźnić". Jeśli ktoś lubi eksperymentować może być zadowolony.

Przez Tadeusz B. dnia 20 Apr 2019 :
(4/5) 
Produkt : Sobo WP-50M (3000l/h)

pompa cyrkulacyjna WP-50M(3000)

zakupiona pompa cyrkulacyjna wprawdzie zdaje egzamin i pobiera mało mocy jest cicha,ale jest chyba zbyt słaba do akwarium o poj.250l.

Przez Krzysztof P. dnia 20 Apr 2019 :
(4/5) 
Produkt : Resun Retro Fit LED - 3W 44cm SUNNY

Świetluwka LED .

Super i polecam.

Przez Krzysztof P. dnia 20 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Ocean Nutrition Algae Wafers 75g (pokarm dla ryb przydennych)

Pokarm dla glonojadów.

Jest super tylko trochę za drogi jak na tą wagę.

Przez Paweł S. dnia 20 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : SunSun HW-603 - prefiltr zewnętrzny

SunSun HW-603

Dział bez zarzutu. Sprawdził się w Malawi.

Przez Włodzimierz L. dnia 20 Apr 2019 :
(3/5) 
Produkt : Blue Treasure NP BioPearls 500ml

Blue Treasure NP BioPearls 500ml

Działa poprawnie. Poziom azotu i fosforu b. niski. Jednak (mimo b. dużego odpieniacza Bubble Magus Curve A9 - 1500l przy akwarium 525l) obserwuję lekkie zmętnienie wody - biały pył.
Pozdrawiam WL.

Przez Dariusz S. dnia 20 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Macro Aqua pH Controller z czujnikiem temperatury v2

Komputer ph

Działa Spadło zużycie co2 Jestem zadowolony z tego urzadzonka

Przez Marcin J. dnia 20 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Resun filtr zewnętrzny CY-20

Opinia

Jak najbardziej udany zakup, filtr jest cichy i dobrze spełnia swoją funkcję

Przez Zygmunt J. dnia 20 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : U.S.Aqua Clear Hose - Wąż bezbarwny 12/16

Super jakość

Jest to pierwszy w pełni bezbarwny wąż jaki udało mi się dostać - z czystym sumieniem polecam. Moje szklane wloty / wyloty wyglądają teraz obłędnie :D

Przez Andrzej M. dnia 20 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Sea Star Turbo Filter Plus 1800

polecam

super , polecam

Przez Zbigniew R. dnia 19 Apr 2019 :
(5/5) 
Przez Zbigniew R. dnia 19 Apr 2019 :
(5/5) 
Przez Zbigniew R. dnia 19 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Oprawka hermetyczna T8 (wciskana)

oprawka t8

polecam

Przez Piotr C. dnia 18 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Wężyk silikonowy 6mm 1mb

Wężyk silikonowy 6mm 1mb

Polecam

Przez Piotr C. dnia 18 Apr 2019 :
(5/5) 
Produkt : Czyścik magnetyczny MAG FLOAT SMALL

Czyścik magnetyczny MAG FLOAT SMALL

Używam 3 miesiąc i jestem zadowolony mocny magnez czyści dobrze